Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Aika monella on muna, mutta minkälainen

Meidän beautiful pirtelöt!

Olipas vain juhannus. 
Inarissa siis olin to-su ajan. Ja oli kivaa, tuohon aikaan mahtu vaikka mitä kivaa. Torstaina oltii kolmestaa ja kaveri sano että lähetäämpä kattoo yhtä paikkaa, kas kummaa kun Kaisa jo hyppäs vaatteet päällä uimaan :D Sitte päätettii hakee uikkarit ja jäähä uimaan, tuli sitte talviturkki vihdoin heitettyä. Ei ollu edes kylmää. Perjantaina aateltii lähtee pyöräilee, mutta retki keskeytyiki siihe ku alko sataa ja oltiinki sitte iha märkii, mutta eipä se haitannu. Käytiin myös tervehtimässä hevosia ja katottiin elokuvaa. Lauantaina nukuttiin tosi pitkään ja päivä meniki sen takii aika nopeeta ohi, käytii pyöräilemässä ja sillee taas. Sen takii ku oltii nukuttu niin pitkään ni eipäs väsyttänytkää yhtää illalla ja hilluttii vaa sillee hihhulihei ja oltii pomppufiiliksissä ja rytmimunia kuunneltiin :D Nukkumaa alettiin siinä joskus 4 jälkeen? :D Mutta ihme ja kumma herättiin aamulla aikasin, koska kirkon kellot soi. Sunnuntai päivä menikin sitte siivoilemiseen ja puhasta tuli! Sitten äiti tuli hakeen ja lähin kotia. Sain ostettua aika lailla kortteja ni voin taas alkaa lähetellä :p Olikohan jotain vielä mitä piti mainita? :D  No ei mulla varmaan sitte muuta ku että: "mää nään sut"


2 kommenttia:

  1. munamies<3 ikävä sitä... (: tota "mää nään sut"-juttua en varmaan ihan tajuu.. :D Mut iloista uutta viikkoo sinne, kiitos päivityksistä!=)

    VastaaPoista
  2. ÄÄÄÄÄÄÄK!!! Mitä nää oot menynnä tekeen! Toi kuva! Joku vielä näkee sen, hulluko oot?! :OOOO Press delete-button or I will press self-destruction -button!!!!

    T: Arvaa kaks kertaa!

    p.s: Mää nään sut!

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)