Cute Hello Kitty 13

torstai 15. syyskuuta 2011

mä lupaan sulle etten mä tarvi ketään muuta

Nyt on psykan koeki ohi ja saatii se jo takaski, ihan hyvi oikeestaa meni! Paremmin ko luulin. Keskiviikkona meillä piti olla ulkoilu päivä ja piti olla frisbeegolfia, mutta oli kyllä taas nii kaunis sää (sato vettä) ni oliki sitte lentopallo turnaus. Kakkoset vs. ykköset. Ja joo ykkösethän sen vei.. Mut ei kyllä paljosta ollu kiinni ! Eihä ykkösellä ole ku 30 poikaa.. ja meillä on se 30 tyttöä :D Tänään oli sitte koulukuvaus, kauheeta ko mie varmaan kusin kaikki kuvat! No näkkee sitte, toivottavasti ees joku onnistu.

We got our psychology exams back and I got a quite good number! Better that I thought. On wednesday we should have had a day out on the frisbeegolf court but the weather was so nice (it rained) so we had a volleyball game. The 1st year students vs. the 2nd year students. The first year students won. Today we had the school picture shooting! :--)

Syksy..2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvin menneestä kokeesta! =) Mulla on viikonloppulukemisena Unix for Dummies (heh) ja läjä nörttiytymistehtäviä oottamas, jee... mutta jospa ei tosiaan koko ajan kaatamalla satais nii pääsis lenkkeileen. Sit taas jaksaa! p.s. I like your English! :)

    VastaaPoista
  2. kiitoksia! :) täälläki sataa melkee koko aja, yhy :(

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)