Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

don't you tell me how I should be

Ja nyt oli taas +1 päivällä HA! Tämäpä siis tässä talvi olevinaan :D Nyt on taas alkuviikko ohi, se on mulla lukkarissa rankin, tortaina ja perjantaina molempina vaan 4 tuntia ja perjantaina niistä kaks on tanssiharkkoja. Mie oon koko elämäni kärsiny siitä, että mun hiukset on kiharat ! Ja tiättekö mie vihaan kiharoita!! Joka kerta hiusten pesun jälkeen piti taas ottaa hiustensuoristin kätöseen ja suoristaa, minnekkään en voinu mennä suoristamatta hiuksia ! MUTTA NYT ei tarvi tästä enää kärsiä, mie nimittäin kävin kampaajalla maanantaina ja mulle tehtiin suoristuspermanentti ! Ja nyt mun hiukset on suorat, OON NII ILONE! Yleensä mulla on ihan kikkaralla hiukset, mutta nyt ne on tollaset söpöt suorat. Hiuksista kyllä lähtikin joku yli 5cm pois koska ne oli taas vaihteeks nii huonokuntoiset, mutta kyllä ne kasvaa, toivottavasti. Ja mun mittaustyönä tilauttama vanhojentanssipuku on valmis! Sen saan sitte joulun jälkee, toivottavasti se on sopivan kokoinen :) Tajusin tässä yks päivä että joulu on tosiaan jo ENSI VIIKOLLA! Kääk! Mulla ei oo vielä lahjoja kenellekkään.. jos sitä ryhdistäytyis ja kehittäis tässä joku päivä pian jotain! Joululomahan meillä alkaa 21.12 illalla on puurojuhla ja sen jälkeen loma! Mutta se onkin lyhyt loma, joka loppuu jo 2.1.

leveä kuljetus
4 kommenttia:

 1. Mut kumminkin kivaa, jos siellä teillä päin on lunta! <3 Täällä etelässä satoi toissayönä kaatamalla vettä ja nyt on ollu tietty niin liukasta, että nastalenkkarit tarttis olla...

  Ja hee, sama täällä: tajusin vasta, että joulun pyhät on noin lähellä! meni kouluhommiin kaikki henkinen energia ja sitten vähän kävin keikoilla poistamassa liiasta yksinolosta johtunutta ahistusta.. onneks toimi se! Nyt enää yks opintopiste yhestä miniraportista ennen joulunpyhiä ja valmistun, ..yks vaivanen pikku piste enää:') Kivaa viikonloppuva sulle sinne ja tsempit loppurutistukseen!=)

  VastaaPoista
 2. toivottavasti sinnekin tulee jouluksi lunta. kiitos, enää 3 päivää koulua ja sitten lomalle :)

  VastaaPoista
 3. jeh, vähän kehnolta näyttää lumen suhteen, mutta loma ku loma. Toivottavasti sullakin on hyvä, rentouttava ja iloinen, laittele sitten kuvasia taasen? =)

  VastaaPoista
 4. joo koitan täs ottaa jotai kunnon kuvii (: ja ku meen kotii jouluks ni sielt kaikkee kivaa :p

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)