Cute Hello Kitty 13

maanantai 9. tammikuuta 2012

Sanon kiitos en

Siitä on taas pitkä aika ku oon kirjottanu, mutta joo. Nyt on alkanu tulee pakkasia, joka päivä melkee on jo päälle -10. Viime viikonloppu oli taas pitkä koska oli loppiainen, hengailin kavereitte kans ja sillee. Lauantai yönä kävin poikien kans vähä kelkkailemassa, voin sanoa et jotkut on vähä hulluja kuskeja :D Mutta selvisin hengissä. Ja nyt mun toki pitäs olla lukemassa biologiaa ja jotain ihania DNA ja solujuttuja joista en tajua mitään.. huomenna koe. Aika kulkee liian nopeeta! Kohta on taas jakso ohi ja koeviikko, sitte tulee rankka jakso, koska joudun tekee paljon itsenäisesti koska lähen jakson puolesvälis sinne vaihtoo.. Toivottavasti pääni selviää kaikesta tästä. Onneksi on ihania ystäviä<3 En vaihtais niitä mihinkää.


Oli tylsää ni kasasin sitte suurimman osan näitä dvd:tä :D

3 kommenttia:

  1. muaak ihuna kissa<3 Huh, onneks oot hengissä kelkkailun jäljiltä! :o Meikä on vahdannu kesätyöpaikkoja urakalla ja samalla kans koulua.. yks ope houkutteli mut sellaseen projektiin että sen avulla vois kyllä saada palkattujakin hommia joskus (hih,plus on ma ja pe vapaat) :') oon nii ilonen! kun jaksaa olla ahkera, nii kyl se sit kantaa hedelmiäkin, uskoisin. Tsemppiä puurtamiseen! =)

    VastaaPoista
  2. vähä siistiä ku sait tollasen mahollisuuden ! (:

    VastaaPoista
  3. kiits myötäelämisestä<3 vaikka olinhan aika kouluhuumassani kun kirjotin tuon, pitkän lomailun ja hiljasen elon jälkeen, heh... yritän jotenkii..

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)