Cute Hello Kitty 13

lauantai 19. tammikuuta 2013

heroes never die alone

Näin se aika lentää. Kyllä. Kirjotukset alkaa kolmen viikon kuluttua tekstitaidon kokeella. Kyllä. Äidinkielen tekstitaidon kokeella.. Pelottaaaaaa etten saa äikkää läpi koska tosiaan joo oon paska äikässä. Sitte vituttaa jos en pääse ylioppilaaks yhen vitun äikän takia :D Mutta joo koitetaan parasta. Melkein heti sen jälkeen tulee kolme kuuntelua peräkkäisinä päivinä.. MIKSI menen uusimaan ruotsin sekä saksan.. ? Aattelin että panostan siihen ruotsiin, mutta että sen saksan vois vähä niinku huumorilla lähtee tekee. On se M silti ihan ok.

Sitten iskee vielä se, että mihin ihmeeseen haen? No yliopistoon joo.. mutta tuskin mie sinne pääsen. Mitä sitte.. möllötän vaan kotona vuoden, kuulostaa hyvältä. En kyllä mielellää luopuis tästä kaikesta, täälä Ivalon lukiossa oli hyvä olla. En halua lähteä vielä, aika meni nii liian nopeeta.

Elämäni? Joo sehän on ollut aikamoista vuoristorataa tässä viimiset 5 kuukautta, mutta ehkä se tästä. Sitä paitsi vuoristoradat on kivoja. Mutta joo ei tosiaan tää mitä mulla on ollu meneillää ni ei ole kiva se. Mutta joo oma vikanihan se on. 

Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)