Cute Hello Kitty 13

maanantai 24. tammikuuta 2011

Kaikki ketkä tajuu sanoo vaa et bla

Nyt on sitte viikonloppu vietetty. Meni kyl aika liian nopeeta. Ja nukuttua tuli tosiaan aika vähän. Ja energiajuomalla elettii. Perjantaina istuskelin sen 4 tuntia bussissa ja tuo kuva on otettu rovaniemen lentokentältä. Sitte kaupungilla hilluttii siihe johoki yheksään asti ja kaverin luona katottii elokuvaa (Perhe on painajainen) ja datisteltii ja juoruiltii. Lauantaina mentii sitte aikasi aamulla junalla kemijärvelle koska mun kaverin poikaystävä asuu siel. 
liikahti. junassa otettu.

Siellä kempassa kans datisteltii ja käytii kylällä ja vuokrattii leffa ja katottii se (Aivan liian hotti) Sipsejä tuli syötyä aika paljosti. Sitte illalla taas junalla rovaniemelle ja kaverin poikaystävä kans matkassa. Pelattii guitar heroo ja katottii putous. Sunnuntaina vaa hillumista ja käytii syömäsä hodarit ja taas vähän guitar heroo. Viieltä sitte bussille ja taas 4 tuntii istumista. Kämpillä olin sitte yheksän jälkee. Ja ihanaa ku pääs tekee läksyjä<3 
Tänää käytii koulun kans kattoo pari dokumenttii. (Suomi tuli saamenmaahan) ja joku nepalilainen. Niin sain siitä äikän kokeesta 8-  jee tykkään (--:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)