Cute Hello Kitty 13

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Shaking that booty once more

Olipas kiva viikonloppu! Perjantaina käytii discossa ja kaveri voitti tanssikilpailusta muumitikkarin ;) Lauantaina mähöttiin ja katottii leffaa joka sitte jäi kesken ja hoilattii keskellä yötä kaikkee mm. dirty situation & normipäivä. Tuli kans pelattuu korttii, maailman nopein stressi n.2 min meni :D  Sunnuntaina tuli nukuttua pitkää. Sitte tän päiväsee ruottin kokeesee ei kovi luettu.. hehe :D Eli koe kusi tänää. Äikässä oli tänää "taas" puhe joka meni ihmeen hyvin :) 


3 kommenttia:

 1. "Ne sanoo se-ko-pää!!!!!" XD Oli kyllä niiiiin best viikonloppu! Ja meikä on päässy jopa valokuvaan, jes! Pitää ottaa joskus uudestaan! Ehdottomasti!

  Niin ja toi video on just niin paras! (sato tai paisto!) XP

  VastaaPoista
 2. joo pitää joskus käyä siellä teijän mökillä vielä ja kaisa matkaan! :D sitte sielä hoilataa vaikka pihalla ni kukaa ei kuule :D

  VastaaPoista
 3. jooh mieki mukaan, mutta te voitte hoilata kahestaan, mun lauluäänellä lähtee liikkeelle vielä joku sukupuutto-aalto ku on niin karun kuulosta.. yhtäkkiä on järvi tyhjänä kaloista ja linnut ottaneet hatkat :DD (joo ihan vaan tulin tänne ettimään ton videon ku en muistanu sen nimee xD )
  - kassu

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)