Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Time is running out

Se ois viikonloppu taas vietetty ja huomenna virkeenä kouluun. Jaa mutta mitäs tein viikonloppuna, lauantaina illalla kävin kattelemassa kuuta ja juoksin ilman takkia ja pipoa jäällä koska oli nii ihanan näköstä ku kuu valaisi ihan kauheasti. Käskin äitin ottaa kuvan musta mut se ei löytäny mua siihe kuvaa ku olin jossai keskellä järveä :D Sitte sunnuntaina sain tyhmän päähänpiston että lähdenpäs hiihtämään. Lähin sitte kipuamaan tunturille. Kapuamiseen meni sellane puol tuntii mut alas tulo meniki aika tosi nopeeta. Ylhääl katoin kelloa että 11.22 ja alhaalla olin 11.24. Enkä kaatunu :p Ens viikonloppuna en meekkää sitte kotiin ollenkaa vaan vietän kivan viikonlopun kaverin luona ;) Mutta läksyjä jos alkais tekeen :)

7 kommenttia:

 1. jos oisin hoksannut, että oot siellä, oisin tullut viivana. uskot sitten taikka et. anteeks, kun en sitä tajunnut ja tullut. :(
  mutta voisin nähdä milloin vaan tässä, jos haluat tai miten ikinä vain sulle sopis? voin hyvin olla pois koulusta.
  pahinta mitä tiedän on olla sinun kans huonoissa väleissä.
  - e

  VastaaPoista
 2. voih, mää menin... oot paras.
  - e

  VastaaPoista
 3. okei nyt en kyllä iha tajuu, kuka muuten ees oot? =D

  VastaaPoista
 4. hmm, pitäis varmaan olla kohtelias ja kirjautua - en vaan oo silleen niin hyvä blogikirjottaja kun vaikka sää olet...mutta näin eilen sun kamuja, oisin lähettänyt terveisiä mutta vierastin niitä vähän kun en nii pitkään aikaan oo nähny, heh=)
  - e

  VastaaPoista
 5. keitä mun kamuja.. ? oikeesti et viittis sanoa kuka oot?

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)