Cute Hello Kitty 13

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Now you just somebody that I used to knowElikkä päättäjäiset oli lauantaina. Lukion kursseja kasassa 62 joten eipä mulla kai mitään paniikkia kurssien suhteen tule. Piti muuttaa yksin asuntola kämpästä pois, iha yksin ko kukaa ei auttanu mua. Mutta joo hyvin kerkesin kuskata niitä kamppeita.

Illalla tietenki oli vähä juhlistamista kivojen ihmisten kanssa. Aamu kuuden aikaa kämpille päi kävellen, koska yks tyyppi ei ottanu kyytii vaikka lupas.. se sitte ajo ohi ja mie näytin keskaria ni sittehä tietenki piti soittaa poliisit paikalle koska on niii kauheeta ku mie näytän keskaria.. mutta joo poliisit oli tosi mukavia! ne ties et olin 17 ja kännissä ja vielä vittuilin niille poliiseille, mut ei ne mitää kummempia. Jos ne ois ollu kusisia ni ne ois soittanu mun vanhemmille ja vieny mut putkaa tai jotai. Kehu vielä sevettiäki että se on hyvä paikka ja kaikkee. Mukavia heppuja.

Eilen sitte lähettii sevettiin päin ajelemaa mieheni kanssa. Illalla yheksän jälkee kotona. Ja syötii sun muuta jännää. Aamulla sitte herätys ja töihin. Sekä hyvästit miehelle joka meni takas ivaloo :( meinas tulla itku silmään. Töissä oli hyvinki hiljasta, kävi 6 turistia ja suomalaisia kaikki. Siinä työkaverin kanssa jutellessa huomattii että maailma on tosiaanki pieni. Mutta joo joitain kuvia :
kukas pinkkipää sielä onkaa.. aika järkytys löytää ittensä jostai parkkipaikan infotaulustaAlmira kiittää ja kuittaa

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä töihin hirmusti<3 Kesä menee nopsaan, kun on töitä=) Sitten näätte sinun miehen kans elokuussa taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan aikasemmin nähää, ko se on aatellu et tulee joku vkl täälä käymää :D

   Poista
 2. Ihana toi toisiksviimenen kuva :)

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)