Cute Hello Kitty 13

torstai 12. heinäkuuta 2012

etkö huomaa mitä tekisi mun mieli

Nyt oon sitte kotiutunu etelän reissusta. Kivaa oli ja lämmintä oli, taino kuumaa. Kerkesin shoppailla aivan liikaa ja käydä summer upissa, sekä yhtä toista kaveria moikkaamassa helsingissä. Keskiviikkona iltakoneella lensin helsinkii, sieltä linkulla tikkurilaa ja sieltä junalla riihimäelle. Torstaina helsinkii moikkaamaan kaveria ja sielä tuli katottua Ice Age 4, aivan paras! Suosittelen kattomaan. Perjantaina lahteen ja summer up, illalla myöhään takas ja lauantaina sama. Lauantaina pääsin eturiviin ja sieltä cheek, mohombi ja kapasiteettiyksikkö! Aika parasta. Lauantaina vaan alko sataa vettäki, että siinä kastu. Sunnuntai ja maanantai meni shoppailessa ja tv:tä katsellessa. Tiistaina sitte taas riihimäki-tikkurila-lentokenttä ja ivaloon. 


mun reppu sielä menee
Nyt oon sitte taas kipee.. kurkku huutaa AAAA.. toivottavasti paranen, koska lauantaina lähtö, ensin vaasaan ja sitte tiistaina hollantiin.

Almira kiittää ja kuittaa

3 kommenttia:

 1. hyvää ja turvallista reissua! itse oottelen just lääkärille pääsyä, pelottaa vähän, koska en tiä mikä vaivaa eikä antibiootit oo auttanu :s Mut ehkä se tästä jos aattelee positiivisesti=) sunkin kurkulle parantumista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti sulla menee kaikki hyvin siellä lääkärissä :) munki kurkku on jo parantunu joten voin terveenä lähteä huomenna reissuun.

   Poista
 2. Heips (: Ollaan luettu sun blogia jo jonkun aikaa ja olisi tosi mukavaa jos voisit liittyä lukijaksi myös meijän blogiin (:

  http://www.enemmanduoo.blogspot.fi/

  ♥ Jonna ja Laura

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)