Cute Hello Kitty 13

tiistai 25. syyskuuta 2012

You got it going on

Ruotsin kirjalliset ohi, istuin 5½ tuntia salissa, aluksi jännitti koska tosiaan oli mun ekat kirjotukset. Mutta heti melkee ko paikalleni pääsin ni jännityskin lähti. Paikka oli mulla eturivissä, aluks se vähä ahisti mut eipä sitte enää. Tein rauhassa sen kokeen ja välillä (koko ajan) söin. Nom. Olihan se aikamoinen kokemus, koska joo se koe oli sika vaikee, en osannu mitää, mut joo lohdutti kuulla et opeki sano et se oli 2000-luvun yksi vaikeimmista kokeista, saattaa pisterajat sitte laskee ja tulla iha siedettävä tulos.

Mutta apuaa.. saksaa en osaa yhtään.. sitä siis maanantaina kirjoittamaan.. Onneks mulla on open kanssa vielä joku tukitunti ni se koittaa saaha mua epätoivoisesti oppimaan jotai.. tein vanhojen yo kokeiden niit rakenne tehtävii.. mut joo nehä kusi ofc. :D saas nähä jos ees C:n saisin. Ja hyvin lohduttavaa sekin että koeviikko alkaa torstaina, eli mulla on se saksan yo koeviikolla. Onneks mulla ei oo muuta ku äikän ja matikan koe. Saatiin ens jakson lukkarit ja ihan helpolta näyttää, halusinki tällasen abivuoden että voi ottaa rennosti.

Talvi tulee.. hyvin kylmää.. ei täällä pohjosessa ollu kesää ollenkaa.. onneks sain nauttii kesästä etelässä ja hollannissa ollessani. Täysi-ikäisyydestäkin oon nauttinu jo reilu 2 kuukautta, ens kuussa pääsen sitte ensimmäistä kertaa äänestämään, kunnallisvaaleissa. Jännää :p

Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)