Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

I only pray you never leave me behind

Taas on aikaa kulunu vaikka mitää en juuri ole tehny. Tällasta se elämä on ku on kaikki kurssit kasassa ja kirjotukset ohi. Pelkkää perseen raapimista ku en oo töitäkää saanu. Mutta joo viime viikonloppu tuli vietettyy kavereiden ja mieheni kanssa. Sitte tällä viikolla oli tarkotus käyä mieheni kans sevetis mut se vähä epäonnistu jote ehkä täs tän kuun aikana kuites viel. 

Perjantai oliki sitte iha mahti päivä ! Elikkä mun mies täytti 19. Me oltii järkätty sille ylläribileet ja se raukka ei osannu aavistaa mitää. Oltii valmiina sillei kakun ympärillä ja kynttilät kakusta oli sytytetty ja sit mieheni ilmesty oven taa ja alettii vaa laulaa että paljon onneaa vaan.. Se tykkäs tosi kovasti! Ja sitte vietettii mukavalla porukalla iltaa, juotiin skumppaa ja sellasta. Myöhemmi baariin käymää ja tarjosin synttäridrinkin ja käytii tanssimassa pari biisii tanssilattialla :3







Ainii, en muista oonko sanonu mutta tosiaa mulla on nyt uusi kännykkä ku edelline vähä niinku päätti hylätä mut. Se on se uus nokia lumia 620, pinkkinä :)


Almira kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

  1. Mutta pirskeiden paras osa oli kyllä ehdoitta meitin loihtima kakku!!!!! Turpaan tulee sille ken kiistää tämän XD

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)