Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

You want me down on earth, but I am up in space

Nyt mie sain sen kuuluisan valkolakin päähäni! Perjantaina meillä oli lakkiaisharjoitukset että tiiettiin mitenpäin kääntyä ja miten hakea toikkarit yms. Ettei oo liika paniikki sitten lauantaina. Noh lauantai päivä sitte koitti ja heräsin jo kaheksan aikaan laittautumaan. Hyvä että heräsin aikasi ku muutenkin meni tiukille ku piti laittaa naama ja hiukset ja vaatteet päälle ja kengät jalkaan (joista hajos remmi 5 min ennen lähtöä) saatii kuite jotenkuten korjattuu se remmi mut vasen kenkä oli silti löysä mun jalassa, hyvä ettei lähteny jalasta toikkaria hakiessa:D

Koululle tulin joskus puol kahentoista aikaa ja kävin viemäs lakin salii. Sitte istumaan omalle paikalle ja sitte juhla jo pian alkoki. Pikkuse jännitti ennen lakitusta eikä siihen yhtää auttanu kuuma sää. Mutta siitä selvittii. Sain kaks stipendiä, lapin ortodoksiselta seurakunnalta ja ivalon nikolaos nuorisotyöltä. Ruusuja sain paaljon enemmän mitä olin odottanu. Koska ensinäki joo äitiltä hajos auto joten se ei voinu hakee isiä ivaloo joten mulla oli vaa äiti. Luulin sitte että sain vaa äitiltä ruusun. Mut ruusuja oliki sitte tosi paljon! Muut oli kauempaa tilannu kukkakaupan kautta ruusuja mulle ja sitten parilta opettajalta sain:) 

Tilaisuuden jälkeen sukulaiset anto kukkia ja otettii yhteiskuva ja sitte lähettii hautuumalle sankarihaudoille. Sinne jätettii yks ruusu ja pietettii hiljainen hetki. Sitten oltiinki vapaita. Kaikki muut lähti sitte ylioppilasjuhliinsa paitsi mie ku mulla on juhlat vasta 15.6. Menin kämpille ja mentii äitin kans ottaa kuvia kunnes yhtäkkiä alko ukkostaa ja sataa kaatamalla. 

Illalla lähin kavereitten kanssa ensin juomaa skumppaa hotellille ja sitte mentii siitä mun kaverin poikaystävälle. Tässä vaiheessa huomasin että sääsket ovat vallaanneet ivalon. Niitä oli iha helvetisti. Myöhemmin mentii yhelle rannalle muitten kans viettää aikaa ja siitä baarii. Huomattii tosin että kellari oli sen verra täynnä että sinne ei ees päästetty sisää ja ulkona oli kauhee jono. Mentii sitte yläkertaa. Ja ihan mukavaa oli. Sitte poutasen kanssa grillin kautta kämpille ja nukkumaan :)


Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)