Cute Hello Kitty 13

lauantai 25. toukokuuta 2013

I like you the way you are

Taas on viikko vierähtäny, mutta tosiaan viime perjantaina käytiin kaisan kanssa paistamassa makkaraa jänkkävaarassa ja lauantaina käytii yhen kaverin synttäreillä ja sitte tietenki katottii euroviisut! :P

Mutta sitten maanantaina alko mun ja poutasen reissu. Lähettii joskus ennen yhtä ajelemaan, pysähyttii rovaniemellä ja oulussa oltiin sitte ennen seittemää. Matka suju hyvi. Ajettii nallikariin ja kirjauduttii sisää. Meillä oli sellane tosi kiva mökkimajoitus. En yhtään valita, musta se mökki oli viihtyisä! Vessat ja suihkut oli yhteisiä muitten kans, piti avainkortilla avaa se vessarakennuksen ovi ja sielä oli sitte suihkuja ja vessoja. Omassa mökissä oli kaks kerros sänkyä (4 sänkyä joista me käytettii vaan yhtä:D), jääkaappi, pöytä, penkki ja peili. Keittiötilat oli kans sellasii yhteisiä. 


Illalla poutane luki sitte historiaa ku sillä oli seuraavana päivänä historian pääsykokeet. Menin sitte rannalle istuskelee ku en viittiny häiritä sitä. Seuraavana aamuna piti sitte nousta jo ennen seittemää ku aateltii ajoissa lähtee sinne yliopistolle ku se on nii iso että siinä varmasti kestää löytää oikee paikka. Yheksältä alko koe. Löydettii ajoissa oikeeseen paikkaa ja poutane meni sitte kokeeseen ja siellä oli ihan kauhiasti ihmisiä! Meninpä sitte istuun siihe ja oottelin. Sain oottaa kaks ja puol tuntii ja sitte lähettii takas mökille ja sen jälkee kävellen keskustaan. Oli ihanan lämmin päivä. Keskustassa shoppailtiin taino mie shoppailin :D Sitte käytiin kattoo scary movie 5. Se oli tosi hauska! Ja huvittavaa ku siel sitä elokuvaa ei ollu kattomassa ku vaan me kaks :D Siinä sitten meni se päivä. 


Seuraavana päivänä oliki vapaa päivä ja nukuttii pitkää ja käytii taas keskustassa. Kävin viemässä jameralle vähän koulukirjoja ja tienasin rahaa ja hyvillä mielin ostin sitten ittelleni uuet housut. Samaten sitte illalla käytii taas rannalla ja syötii jäätelöö. 


Torstaina oli mun pääsykoe, ruottia. Yheksältä alko, ei jännittäny yhtään. Siinä oli sellasii et piti lisää prepositio ja sanajärjestys juttuja ja sillee. Ja aine piti kirjottaa. Sain tunnissa tehtyy sen. Sitte takasi mökille pakkaa. Ja yhentoista aikaa palautettii avaimet ja kotia kohti. Mutta käytii kuites mutka torniossa ja haaparannassa. 

Ja ivalossa oltiin joskus ennen kaheksaa. Oli TOSI kiva reissu! Varmasti joskus uusiks! :)

Almira kiittää ja kuittaa

1 kommentti:

Saa jättää kommentin! :)