Cute Hello Kitty 13

torstai 4. heinäkuuta 2013

ei ole kauniimpaa kuin myrskyn jälkeen sää

Nonni tässä taas pitkästä aikaa, kaikkea oon kerenny tehä. Ensinäki ylioppilasjuhlat vietin 15.6, suhteellisen paljon kävi vieraita ja kakku oli hyvää. Sitte oon kesäkuussa ollu sevetissä töissä. Juhannuksena tulin ivaloon ja sit käytii kans poutasen kanssa reissu norjassa.

Nyt maanantaina alotin työt kirjastolla ja sielä on tosi kivaa. Paitsi tänään oli vähempi kivaa ku piti järjestää kaikki cd:t aakkosjärjestyksee ku ne oli sielä iha sekasin kaikki. Mutta kaikenlaista hommaa pitää tehä. Eilen käytii poutasen kanssa illalla mökillä ja uitiin ja saunottiin sekä paistettiin makkaraa :) Ja kun saavuttii sinne mökille ni siellä pihalla tallusteli koppelo ja pieniä mini koppeloita, ne oli ihania!! 

Snif.. maanantaina poutanen lähtee armeijaan... miten pärjään ilman sitä. No viikonloppuisinhan näkee, mut silti! Musta tulee inttileski:( 

Tän kuukauden oon siellä kirjastolla töissä ja sit elokuussa taas vähä sevetissä töissä. Niin ja haastatteluja pukkaa jostain syystä:D Eilen esim. haastateltii radioo. Kaikkeen sitä joutuu.

mutta nyt kuvia :D


Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)