Cute Hello Kitty 13

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ne sanoo, et sen kyllä tuntee, ku joku kolahtaa

Kirjastolla on ollu tosi mukavaa olla töissä, aikaki on menny tosi nopeeta, enää tää viikko + maanantai ja se on jo ohi se. Sen jälkee taas sevettii töihin. Kirjastolla oon saanu tehä tosi vaihtelevasti kaikkee hommaa, netti työskentelyä tarinat talteen hankkeen parissa, hyllytystä, kirjojen poistoa, tiskillä olemista, uusien kirjojen päällystystä ja kaikkea tällasta. Ja joo tää on eka työpaikka mis saan käyttää kassakonetta joten nyt on kokemusta siitäki hommasta vihdoin. 

Toissa viikonloppuna tosiaan kävin sodankylässä miestä kattomassa ku oli vierailupäivä! Oli tosi kiva päivä, sain nähä tuvan ja kaapin ja kaiken tällase ja sit istuttii sotkussa. Mut nähtii tosiamme päivän aikana 4 tuntia, et ei ollu mikää turha reissu se. Ja nyt viime viikonloppuna oli ekat viikonloppu vapaat. Just sopivasti mun synttäreille jotka oli 19.7. ja sain poutaselta maailman parhaan lahjan: flunssan! :D Noh koittaa nyt töissä vielä pärjätä tän flunssan kans ja teen nyt enimmäksee töitä takahuoneessa, ettei tiskillä tarvii olla tartuttamassa muita. 

Ens sunnuntaina Cheek tulee tänne ivaloo ni meen sitä sitte tietenki kattoo ku kerranki näin lähelle tulee. Ja poutanen tosiaan tänää lähti viikonloppu vapailta takas sodankylää, mutta tulee perjantaina jo takas, että ei tarvii kauaa olla yksin. 

Syksyllä pitäski sit alkaa ettii töitä ja omaa kämppää ja toki pitäs vähä opiskella sit taas tuleviin pääsykokeisiin.

mutta eipä muuta tällä kertaa

Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)