Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Apinalauma sä kuulet kun ne saapuuSe on viikonloppu taas ohi. Ja ääk keskiviikkona alkaa koeviikko. Perjantain liikunassa käytii suunnistamassa, oli aika ihanaa ku vähä vettäki sato :D Lauantai iltana oliki yhtäkkiä aika lämmintä ni lähin vähä käveleen ja ihastelin kaikkea ihanaa mitä sieltä luonnosta löytyikään mm. tupakka-askeja, ilmanraikastin, maitopurkki, limsatölkkei, kaljatölkkei, viinapulloi, pillimehui, karkkipussei. Tilasin uuden kameranki tänään. Osaan pitää hyvää huolta mun tavaroista.. kaks kameraa hajonnu ja kännykkäki hajoamassa ei siin. Tiistaiks pitäs saaha kämppä kondiksee, reksi tulee tupatarkastusta tekee ni pitäis paikkojen kiiltää. Se ois huomenna sitte suursiivous :D Liput jokka olin tilannu oli saapunu, Kalajoen Juhannus & Summer Up. Oisko tiedossa festarikesä <3 Ensin vaa tää koulu suosiolla loppuu, vielä kaks viikkoa.. KAKSI VIIKKOA! Mut enää 3 tavallista koulupäivää ja sit koeviikko. Ainiin perjantaina mulla oli vähä sellane WTF taas ku sain matikan kokeen takas ja kas kummaa siinä oli että 10-  Ja kuka sano kurssin alussa että mie reputan... en ollu mie :D Mutta jos sitä kohta hissan taideanalyysin kimppuun, seki pitäs huomenna palauttaa.

2 kommenttia:

  1. Vau miten oot matikassa hyvä! :') meikä ei ollenkaan... Tsemppiä koeviikkoon! Hyvin se menee =) Itsekin oottelen festareita ja kesämeininkejä. Ja jännitän töidenkin alkua..
    - e

    VastaaPoista
  2. (heh ja siis en meinannu just nuita samoja festareita, jos siis peljästyit ja ahistuit että nyt se hullu stalkkeri alkaa seurata! emminä semmossii:))
    - e

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)