Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tartu tiukasti kiinni mun paidasta

Jos sitä Qstockin lauantai fiiliksiä! 
Mehän menimme sinne ajoissa (sillon ko portit aukes) ja sinne nii eturiviin, siellä oli Antti Tuisku! Se oli oikeestaa aika hyvä jopa. Laulelin mukana ja silleen, ja ah kaunis kaaos<3


Ja nii joo mentiihän me antti tuiskuu eturiviin sen takii että oltais Cheekinki aikana eturivissä, ja ah oliko Cheekin keikalla ees parasta? Ääni meni koska huusin mukana kauhiana. Lähettii sit pikkuhiljaa sinne lavalle mis olis Jare&VilleGalle ni kas kummaa ketkä mie näänkää aidan toisel puolel ja alan huutaa että : "KATO KETÄ TUOLLA ON!"
Mie olin eka joka huomas ne! Koska ku mie kävin siel ni sen jälkee sinne tuli kauheee jono ihmisii. Ne oli just sellasia ihania, ei oo viel kusi noussu päähän niil :) Jare&VilleGallen keikka oli iha paras ja siinä vaiheessa se mun ääni sitte vasta lähtiki ku huusin über kovaa. Sen jälkee piti käyä katsastaa Von Hertzen Brothers koska äiti tykkää niist, mut ei oltu siin ko joku 10 min.
Sitte siinä Apulanta checkattii ja jossai vaihees alko sataa iha kaatamalla! Kastuttii vähä, mentii eka telttaa suojaa, mut se GommiPommi joka soitti siel oli nii paska et karattii Kaisan kans pihalle, sateeseen. Ja sitte lähettii jo hotellille. OLI PARAS QSTOCK! (jo kolmas kerta)  ens vuonna uudestaa! ;)

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa lukea, kuinka hauska festarireissu sulla ollu!=) Oon ite ollut vain kahdesti keikalla eturivissä (Teräsbetoni ja joku toinen jota en muista,ehkä joku hevanderi sekin oli..) ja ne molemmat oli tositosi kauan aikaa sitten kun vielä oli sellanen hyvä kaveriporukka jotka pysy yhdessä ja siinä uskals hyvin olla. sitten se porukka hajos eri tahoilleen kuka minnekin opiskeleen ja ulkomaille jne, ja yksin en oo vielä kertaakaan mennyt eturiviin.. oikeestaan tosi höhlää, siitähän parhaiten näkis! ennen vuodenvaihdetta on viel yks keikka jonka tahtoisin NIIN nähä eturivistä...jospa suoristaisin ruotoni ja menisin..

  VastaaPoista
 2. kannattaa mennä eturiviin! onhan sielä tylsempää yksin olla mutta se että sielt näkee tosi hyvin ja sielä vaa on iha paras fiilis :) kyllä sie uskallat sinne mennä !

  VastaaPoista
 3. ainaskin paremmin rohkaisevin sanoin kannustettuna:) kiits<3

  VastaaPoista
 4. lisäys edelliseen: kiitos muutenkin kaikista päivityksistä, kohta muutan, sitten ei o pitkään aikaan nettiä. uuet kuviot, nääs..tulee ikävä, mut koitan jotenki!<3

  VastaaPoista
 5. kiitti, vaikka sehän tietty lykkääntyi vielä.. vähän ollut taas vaikeeta kun oon tällanen henkisesti rasittava teinix,nyt jo paremmat fiilikset=)

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)