Cute Hello Kitty 13

maanantai 15. elokuuta 2011

Täs on sun korvilles mässyy, ettei sun korvat väsy

Sunnuntai aamuna lähin kasin junalla kohti rovaniemeä. Perus VR eli junahan oli myöhässä ofc. Rovaniemellä tuli vähä kiire ku eka piti kiiruhtaa kaverin kämpälle joka oli jossai tosi kaukana ja siittä sitte kirkolle. Nii meikähän lähti isoseks tai siis apulaisleirinohjaajaks kripalle (=kristinoppileirille) Kirkolta lähettii bussilla sinne leiripaikalle joka oli about 40km rovaniemeltä jonnekki suuntaa. Sielä alettii asettautuu ja sillei, en oikeestaa ekast päiväst muista mitää muuta ku että aika hiljasta oli, sitte seuraavina päivinä ne tuli jo paremmi toimee keskenää ku me oltii leikitty kaikkii tutustumisleikkei. Tiistaina oli häät, awws söpöä :)
En oikeestaa ees muista tarkemmin mitä kaikkee tapahtu mut sen tiiän et oli IHAN PARASTA! Leiriläiset oli just ihania, kilttejä, söpöjä awws<3 Torstaina oli illalla kisailua, me oltii kehitelty kaikkii kivoi pikku pari ja joukkue kisoi ja meininki oli iha paras!

Perjantaina oli Peran hautajaiset xD Eiku siis :( voivoi. Perjantaina ja lauantaina alko olee jo vähä sad fiilis ku ties että kohta loppuu kaikki. Lauantaina oli siivousta ja kaikkee kivaa. Lauantaina oikeestaa mie ainaki tutustuin pariin leiriläiseen paremmi :) Jaja yhyy sit sunnuntaina se kaikki loppu, päätösliturgia, sen jälkee leiriläisille todistukset ja halaukset ja yhy loppu. Kyllä mie niitä kaikkia ihania leiriläisiä haluan vielä nähä :) OLI PARASTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)