Cute Hello Kitty 13

tiistai 9. elokuuta 2011

Koivun oksa hiljaa hakkaa ikkunaan

Takasin kotona taas! Oli kyllä taas ihan huikeen hauskaa! Torstaina lähin Ivaloon ja siellä olin yötä Kaisan luona ja perjantai aamuna klo 5 lähettii bussilla kohti Oulua. Ouluun saavuttii siinä 12 aikaa, mentii suoraa hotellille, jätettii kamppeet sinne ja lähettii kohti keskustaa, ensin syötii ja sitte lähettii festarialueelle. Asetuttii siihe jonottaa Paradise Oskaria, se tuliki jo aika heti siihe tekee sound checkiä ja sellasta. Nii ja sitte yks mun entine kaveri jonka kans en oo ollu väleis lokakuun jälkee ilmesty sinne ja me sitte kai tavallaa sovittii ja nyt ollaa kavereita taas. Hengailin sitte senki kans siel Qstockis. Mutta nii ekana katottii Paradise Oskar, ja joo en tienny siltä muita kappaleita ko sen Da Da Damin.
Paradise Oskarin kanssa sain yhteiskuvanki, mut en kehtaa laittaa sitä tänne ku siitä tuli nii kauhee :D Perjantaina ei katottukkaa muita eturivistä, hengailtii siel jossai ja kuunneltii bändei.
Ei oltu loppuun asti, lähettii aikasemmi jo hotellille ja siel katteltii tv:tä ja muuta mukavaa. :)

2 kommenttia:

  1. voi eiiiiiii mikä kuva xD lähinnä sun ilmees.. ja toi lauri on nii tyhmän näkönen : D mut joo oli hauskaa, ensvuonna uudestaan :P

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)