Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

We are the winners

Nonni Abit on sitte kannettu pihalle lukiosta ja se meinaa sitä että me ollaan vanhimpia! EI! Mie en halua että lukio loppuu, mulla on ollu nii mukavaa kaikkien ihanien ihmisten kanssa. No onneks ystävyydet kestää vielä elämän loppuun saakka, ja toivottavasti mieheni kanssakin olemme vielä pitkään yhessä. Torstaina abit oli järjestäny meille kaikkea "kivaa" esim sellasen radan missä piti kulkea ja sitte meille syötettii kylmää hernekeittoa ja kermavaahtoa päälle.. namnam. Mie kannoin kavereitteni kanssa nitan pihalle lukiosta, joka oli pukeutunu pikachuksi.


Lähinpä sitte vähän aikasemmi koulusta koska oli ihan sikana hommaa tehtävänä. Tein meikin ittelleni ja sitte pitiki jo mennä kampaajalle, joka laitto mun hiukset, sitte sieltä juoksin laittamaan puvun päälle ja vielä viimeisimpiä ehostuksia kun piti jo juosta koululle.. enkä toki unohtanu hanskoja jotka äiti juoksi mulle jälkeepäi. Koululla otettii kuvia ja näi ja sitte oliki jo kohta klo 18. Ai sitä jännitystä kun ootetaa jonossa sitä että nimet sanotaan.. mutta sitte ku pääsi sinne saliin niin se jännitys lähti ja kaikki tanssit meni tosi hyvin, kertaakaa ei mokattu!

Sitte iltanäytöksen jälkee mentiinki jo pian hotellille tanssimaan, siellä oli mukavaa, yleisö jopa halusi uuestaa meijän oman tanssin (--: Sitte kämpille nukkumaa ja aamulla taas aikasi ylös koska kaheksan jälkee piti olla jo koululla josta lähettii bussilla ala-asteelle. Siellä oli kaks esitystä, sieltä suunnattiin vanhainkodille taino palvelukotii ja siellä tanssittii. Sitte koululle syömää puvut päällä :D oli sekin aikamoinen kokemus. Sitte oli viiminen esitys lukiossa mis oli lukiolaisii, yläasteelaisii ja joitain ala asteelaisia. Sitten se olikin jo kaikki ohi. Mentiin pubiin syömään ja sieltä valmistautumaan illan jatkoihin. Jatkot ei todellakaan menny suunnitelmien mukaan kun sieltä piti lähteä jo alkuillasta pois... mutta ei siitä sen enempää. 

OLI IHAN HITON MUKAVAT WANHAT!<3


2 kommenttia:

Saa jättää kommentin! :)