Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ihanaa leijonat ihanaa !!


ONKO EES VOITTAJA FIILIS!? <3
Ens kuussa (12.4) on siis suomi-norja harjoitusmaaottelu rovaniemellä. Ja aijaijai olin jo heti sillee et pakko päässä kattomaan, kun ensinäkin leijonat<3 ja toiseksi vielä noin lähellä! Menisin kattomaan MM-kisoja mut ku ne on nii hiton kalliita ja kaukana. Joten tämä siis ehottomasti. Liput tuli myyntii maanantaina kello yheksän ja olin heti valmiina koneella ja ai että meni tiukille, melkein jäin ilman lippuja! Oisin ottanu A-kategoriasta mut siel ei ollu enää vierekkäisii paikkoi vapaina, joten otin sitte äkkiä B-kategoriasta ja sain vierekkäiset paikat ! Ja huh että olin ilone, ne kaikki monet tuhannet liput myytii tyylii puolessa tunnissa loppuun !! Oikeesti voittaja fiilis. ENKÄ MALTA OOTTAA HUHTIKUUHUUN !
Hihihihihi oon oikeesti nii innoissaa, näkee leijonat livenä ja ja kaikkea ! Ja ne varmana voittaa ku mie oon siel kannustamassa ja paras seura matkassa! <3

2 kommenttia:

  1. Oon sun puolesta iloinen!=) Itse iloitsen parista keikkalippusesta, jotka oon tajunnut ajoissa hankkia, toivon niin että olis hyvät...että oisin oikeessa paikassa oikeeseen aikaan! Toiselle sain vielä kaverinkin mukaan ja se on kuulemma aina eturivissä heh <3... Suomi voittoon! (:

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)