Cute Hello Kitty 13

maanantai 8. lokakuuta 2012

Huuda se ääneen

Noni nyt ois sitte nii että hyvällä tuurilla saksastaki tullee E. Eli pitää elää jännityksessä siihen marraskuuhun, kun ruotsin ja saksan pistemäärät on molemmat just siinä E:n rajoilla. YTL:ään on lähteny E:nä mut voi hyvin olla mahollista, että ne siellä lasketaan M:äksi. Mutta sitte vasta vituttaa jos on parista pisteestä jääny se E saamatta. 

Huomenna meillä on koulussa kunnallisvaalipaneeli ja ihan hauska kuulla ehdokkaiden vastauksia meidän kysymyksii. Mie tosiaan tiiän jo ketä äänestää ja seki on sielä paneelissa. Että saan kuunnella mitä se vastaa, katsotaa oonko sitte vielä sitä mieltä, että äänestän sitä :D

Ajankuluks vaihoin huoneen järjestystä ja muutenkin siivoilin, koska keskiviikkona taas tupatarkastus.. Ei innostas päästää mtn opettajia tänne mun kämppään, mutta minkäs sille mahtaa. Pitkästä aikaa oikeastaan sellane tunne, että menee hyvin. Monesti oon vastannu "huonosti" ku on kysytty miten menee, mutta nyt menee tosiaan iha mukavasti. Kouluki on osa sitä, kyllähän se on mukavaa jos saa hyviä arvosanoja.

Voisin laittaa jotai hollanti kuvia: (sori en oo tehny siit viel mitää postausta)


Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)