Cute Hello Kitty 13

perjantai 16. marraskuuta 2012

I wish that this night would never be over

Joo terve nyt vituttaa. Tänään tuli tulokset YTL:ltä ja vittu molemmathan oli laskenu M:ään.. ei siinä, mutta ku ruotsi jäi 2 pistettä vaille E:stä ja saksa jäi 3 pistettä vaille E:stä. Se tässä eniten vituttaa et se on noin lähellä muttei kuitenkaan.. noh menenpä sitte uusimaan molemmat keväällä. Turhaan kirjotin ne nyt. Tulee keväälle sitte 5 ainetta kirjotettavaa. Vitun saatanan YTL, niillä ei oo sitte sydäntä ollenkaa.

Mutta se siitä.. mehän tosiaan lähettii keskiviikkona abi päiville ouluun. Mentii tutustuu yliopistoo, kävin kuuntelee varhaiskasvatusta ja matematiikkaa. Sitte kaupungilta shoppailin ittelleni uuden takin. Me lähettii keskiviikkona 13.30 koululta ja oltii virpiniemes (missä yövyttii) joskus yheksän jälkee illala. Me saatii kavereitte kans sellane 10 hengen rakennus mis me saatii olla vaa neljästää. Illalla oli sitte tietenki pakko käyä häirittee poikii niitte huoneesee. Noh aamulla kasilta aamupalalle ja sitte yheksältä kohti yliopistoo.

Hitonmoinen tuuri ko käveltii siel yliopistol kaverin kans, ihmisii oli joka puolel. Sit yhtäkkii olin kaverille sillee: "hei toi yks jätkä on muute iha Justimusfilmsin Juhon näköne" kaveri on sitte että PERKELE se on se !! että mikäs siin, menin sitte puhuu sille ja saatii nimmarit. Mut oli aika random. Ja tämä heti ekan 15 min aikana mitä yliopistolla kerettii olla. Kaupungilla oli pari tuntii aikaa shoppailla ja sit neljän aikaa oli lähtö kotia kohti. Ja kotona oltii joskus yhentoista jälkee illalla ja aamulla kouluun pirteenä.

Linkkumatkalla opo pisti poikii neuloo, oli aika huvittavaa kattoo poutasen kutomista ja piti aina välillä auttaa ku silmukat lens ties minne :D Ja poutane teki mulle hienon kampauksenki laitan kuvaa siit.Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)