Cute Hello Kitty 13

tiistai 27. marraskuuta 2012

I'm gonna pick up the pieces

Nonnih. Toisiks viiminen koeviikko meleillää. Enkun, äikän ja yhteiskuntaopin kokeet ohi ja eessä vielä matikka ja uskonto. Aika suht persiillee on menny kaikki kokeet, mutta joo samapa se. Masentavaa seki että ens jakson pitäs olla rento ku se on viiminen jakso.. mutta ei ku melkee kaikki kasin aamuja JEIJ! Ja viis kurssia tosiaan. 

Niin mitähän mie oon oikee puuhaillu viimeaikoina.. en oikeestaa mitää. Sen takia en oo oikee tännekää kirjotellu. Viime lauantaina kävin kavereitte kans vähä baarissa ja sillei. Hyvin kiinnostavaa.

Tulevaisuuden suunnitelmat? Noh kävin opon puheilla ja se päätti että haen yliopistoon ruotsin aineenopettajaksi. Sitte ku pääsen sisää ni voin vaihtaa varmaa vielä. Matikkaa haluisin. Mut mun matikalla nyt oikee pääse kait sisää. Ruotsin tosiaa meen uusii ja koitan saaha E:n siitä. Ja samaten saksan kans. Äikästä nyt varmasti tulee joku huono, toivottavasti ees A. Kohtahan tosiaan nuo kevään kirjotuksetki kolkuttaa jo oveen.. mut ennen niitä kolkuttaa JOULU! Oi ihanuus saa syyä kinkkua nam. 

Almira kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

  1. Opettajien työtilanne on ainaski aika hyvä, toivon että pääset sinne =) Mun lempijouluruoka on riisipuuro, jonka oon opetellu laktoosittomana tekeen eli vaikkapa mantelimaitoon, hyvvää<3 hyvää joulun odotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ja opettajilla on kivan pitkät lomat kans :) riisipuuro onki hyvää nam, ja kivaa jos sieltä löytää sen mantelin :p samoin sulle !

      Poista

Saa jättää kommentin! :)