Cute Hello Kitty 13

lauantai 3. marraskuuta 2012

Don't you worry now

Onhan mulla toki laittamatta vielä niit hollanti kuvia. Mut en oo tosiaa melkee mitää kertonu siit reissusta. Kattoo muistanko jotai. 
Lento lähti 17.7 kohti Bremeniä Tampereelta. Sieltä bussilla Groningeniin ja sieltä bussilla Emmeniin jossa oli täti vastassa. Eka viikko oli aika lalla kylmä ja sateinen ja oleiltii vaa kämpillä Zweeloossa, Emmenissä (läheises kaupungis) käytii aina välillä shoppaileen. 19.7 oli mun synttärit, täti antoi lahjaks liput Emmenin eläintarhaan ni käytiin sielä sitten 22.7 kun alkoi oleen lämpimämpää taino oikeestaa kuumaa. 24.7 lähettii kohti etelää (zweeloo on aika pohjois hollannissa) lähettii kohti pijnackeria moikkaamaan mummoa jota en ollu pitkää aikaa nähny. Junalla siis läpi hollannin. Pijnackeris oltii äitin kaverin luona pari yötä, koska mummolle ei mahu koska se asuu sellases vanhusten kodis. Pijnacker on se kaupunki mis mummo on asunu mun koko ikäni eli mulle siis tosi tuttu paikka. Oli pakko käyä katsastaa kaikki tutut paikat. 

Seuraavana aamuna päästii äitin kaverin kyyillä Delftiin, se on semmone isompi kaupunki siin lähel. Sielä shoppailtii ja kierreltii päivä. Kiivettii kirkon torniin ja kaikkee. Seki kaupunki oli mulle jo tuttu. Illalla sitte lähettii  kohti Scheveningeniä, se on sellane tosi suosittu merenranta kaupunki siin Den Haagin lähel. Oli tosi kuuma muutenki ni mikäs siin rannalla maatessa. Ja olihan se pakko käyä meressä uimassa. Siellä oli kaupatki tosi myöhään yöhö asti auki ni sieläki pysty shoppailee. 

Hollannissa on sillee jännästi että jos ostaa junalipun Den Haagista Emmeniin, niin ei oo pakko mennä yhellä junalla sitä matkaa. Vaan voi tehä nii et pysähtyy joka kaupungis seikkailee ja jatkaa vaa jollai seuraaval junal. Eli me käytettii sitä etuu hyväks että pysähyttii melkee jokases kaupungis mis junaki pysähty. Ensiksi seikkailtii Den Haagissa sen jälkee junalla Utrechtiin, se oli mulle kans jo tuttu paikka. Siel on se tunnettu hollannin korkein torni. Sieltä jatkettiin Amersfoortiin ja sen jälkeen Zwolleen. Ja sitten viimeinki Emmeniin ja sieltä bussilla Zweelooseen, siinä meniki päivä matkustamiseen. 

Sitten oliki jo loma lopuillaan, me lennettii Ryanairilla joten sai ottaa vaa vähä matkatavaraa mukaa, eli lähetettii paketis menee kotiinpäin tavaraa. Sitten 28.7 oli aika lähteä. Täti ja tätin mies tuli hakee meit kahen aikaa yöllä ja lähettii ajeleen kohti Bremeniä koska lento lähti puol seittemän aikaa kohti Tamperetta. Tampereelle saavuttii aamulla, olin sen päivän tuttujen luona ja menin illalla yöjunalla pohjoseen.


Pijnacker

Delft

Delft

Delft

Delft

Delft

Delft

Delft

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Den Haag

Den Haag

Den Haag

Utrecht

Zwolle

Zwolle

Zweeloops. ei yhtää myöhässä tuu tää postaus.. :D

Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)