Cute Hello Kitty 13

perjantai 15. helmikuuta 2013

Cuz it's always a good time

Hehe kuuntelut, kaikki kolme tais vähä niinku kusta.. Mutta pitää sit kirjallisissa koittaa tsempata.

Eilen oli sit penkkarit. Ekaks oli aamukahvit ja ropot pietti jonku sortin puheet ja saatii jaksotodistukset ja sillee. Sit siitä mentii ylä asteelle kiusaan oppilaita. Sotkin monen naaman ja sit törmäsin yhtee tuttuun tyttöön ni annoin sille reippaasti karkkia kouraan:) Tykkäs kovasti. Sitte oli nii söpö ku yks tyttö vaa oli sillee "Almira, voiks piirtää mun naamaan?" :D Sitte mentii vielä lukiolle sotkeen ja sitte oliki yhteinen tilaisuus. Oli tietovisaa ja sen semmosta ykkösille, kakkosille ja opeille.

Sitte jaettii tittelit mitä ykköset ja kakkoset oli äänestäny. Meikä sai hello kitty abi tittelin :) Ruokailun jälkee meijät abit sitte heitettiinki pihalle ja rekkaan. Lähettii rekalla pilistelee kylille ja siitä eka ivalon ala asteelle ja sitte törmäsen ala asteelle. Oli tosi mukavaa siellä rekassa, ONNEKS pakkasta ei ollu ku -1 ku yleensä penkkaripäivänä on ollu joku -30.

Kolmen aikaa mentii pubii syömää ittemme ähkyy ja siitä mentii kaverille viettää aikaa ja illalla vielä uudestaan pubii. Oli kivaa! :)

Kuvia ei oo kovin paljon.. mutta tässä jotai
Almira kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)