Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

jalat ei jaksa mua viedä

Viime viikolla ei ollu mitää, joten sain nukkua pitkään :) Taino ei ois saanu, mutta tein nii kuitenki. Maanantaina kävin koululla kysyy äikän tekstitaidon alustavii ja oliki menny paremmi mitä olin olettanu. Aika huonosti on mun lukemiset alkanu, ei oo kato oikee vielä jaksanu. Mutta onhan tässä vielä aikaa.

Perjantaina mentii kaverin luo viettää iltaa ja siitä baariin sitte. Lauataina lähettii sitte illalla eräjormaileen. Kelkalla mökille ja siellä yö. Se mökkihän on tosiaa sellane ihanan pieni alkeellinen, ei sähköjä tms. Ku tultii mökille ni siel oli joku -5 sisällä.. äkkiä tulet takkaa ja oottaa et mökki lämpeis.. Siinä meni ihmeen kauan ! Neljän tunnin päästä oli vieläki joku 10 astetta. No yön aikana se sitte onneks lämpes ja aamulla oli reilu 20. Onneks pihalla oli lämmin ni ei tullu kelkan kyyissäkää kylmä. Paistettii maggaraa ja meillä oli myös tosi "hieno" kynttilä illallinen. Ulkona paisto kuu ni oli pikkuse pelottavaa käyä yöllä huussilla ku vainoharhaisena koko ajan luulen et jossai liikkuu joku. No tänää päivällä sit siivottii ja takas ivaloon. Oli kivaa! Kuvia ei oikee satu olemaan.

Ens viikolla ois sitte tenttejä, ettei se ihan vapaa ole. Tiistaina ja perjantaina mulla on tenttejä. Ja voisin iteki alottaa vähä paremmi lukee nuihi kirjotuksii. Almira kiittää ja kuittaa

4 kommenttia:

 1. Heh, meikä ei kans meinaa jaksaa enää opiskella. Varsinkin kun vähän aikaa oli töissä ja huomas kuinka vähän siinä ihmisten parissa oikeesti tarvii näitä teorioita mitä opiskelen... Mutta yritän keksiä aina miten pakotan aivosolun liikkeelle. Esim nyt rullasin hiukset yöks, joten aamulla ne on hyvin (ei siis bad hairday -tekosyytä), en ostanu aamupalaa kotiin joten on pakko lähtee heti aamusta koululle, käydä siellä aamupalalla ja sit siitä kirjastoon, jossa luen sellasta opasta, joka auttaa eteenpäin jos opiskelussa tulee jumi.
  Toivottavasti auttaa...

  Tsemppiä sullekin kovasti! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä taktiikka sulla ! Kyllä mie uskon että ku käy koululla tenteissä ni sitte siitä alkaa lähtee vauhtii tää opiskelu. Toivottavasti tää viime viikko oli mun ainoo laiskottelu viikko :D

   Poista
 2. i feel your pain, piste :D ei auta edes partakossa kököttäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks kuukauden päästä kaikki ohi! meni sitte hyvin tai huonosti ni ainaki on ohi :D

   Poista

Saa jättää kommentin! :)