Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

You can be the best

Nyt on sekin vihdoin ohi, nimittäin tauti. Viime viikonloppuna sain mieheltäni ihanan flunssan ja sit olinki pari päivää ihan kuollut. Mutta onneks se ei kauaa kestäny, ku tiistaina lähettii mieheni kanssa sevettii. Ei kauaa ehitty olla ku mieheni piti olla jo takas ivalossa torstaina. Eli tiistai ja keskiviikko sielä oltiin. Mutta oli mukavaa, eipä oikeestaa mitää ihmeellistä tehty, käytii lenkillä koiran kans, saunottiin, nukuttiin, tehtii ruokaa ja myös syötii sitä. Sekä sitte myös pelattii niitä ihania vanhoja nes pelejä. Enite pelattii sellasta ihanaa jalkapallo peliä ja saksipotkut rulez!! 



Sitte perjantaina pitiki hyvästellä mies ku se lähti lauantaina kohti etelää. Joku koulujuttu, lähtivät Strasbourgiin ranskaan. Ikävä nyt jo kauheasti on.. 

Ite sitte lauantai illan olin kaverin 19-v synttäreillä. Sitte baarissa oli aika huvittavaa. Yks mies koitti koko illan iskeä mua, tuli kaikkea ehotteleen yms. Siinä ois kaivattu minun miestäni suojelemaan:D Mutta meillä oli hieno suunnitelma, aina ku tää lentäjä mies oli tulossa taas iskemään ni syöksyin jonnekki poikien väliin piiloon. Se mies vaan jaksoi ja jaksoi vaikka sille kuinka sanottii että mie oon varattu. Mutta noh mukavaa vaihtelua normi iltoihin. 

Nyt vaan odottelen mieheni paluuta.

Almira kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

  1. Oltiin oikein JOUKOLLA suojelemassa sinua ;)"painu jo helevettiin siitä!!"

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)