Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tonight I'm loving you

Jeij! Piti vaan tulla sanomaan että mieheni palasi takas. Eilen aamulla aikasin ne lähti matkaamaan takasi päin tänne. Sitte vielä mutkia matkaan ku mies laittaa joskus puol kakstoista illalla viestin että linkkua ei ole vielä näkyny, sen ois pitäny yhentoist aikaa lähtee. Olin sillee voi eiii!! Mutta huh onneks junaa oli linkku oottanu ja sit se saapu ja ne pääs tulee tänne päin. Kolmelta yöllä menin vastaan linkkuasemalle :)

Ja tällasia tuliaisia sieltä tuli:

Rrrrrakastan postikortteja :P

Mutta ne oli tosiaan maanantai päivän ollu sielä parlamentissa sellasessa Euroscola jutussa. Ja minun iloksi sitä juttua pysty seuraamaan livenä netistä, joten kukapa istui sitte koneen ääressä kyylimässä. Sitte illasta oli sellane eurogame pelin finaali ja mieheni mun oli päässy sinne finalistiks! 
Enkös olekki aika kyylä?  Eikä siinä kaikki, mullahan on täälä niiiin tylsää eikä mitää tekemistä ni seurasin sitte eilen lennotki tänne.. Ihan ku oisin ollu mukana siellä ku oon seurannu kaikki, hups:D


Nyt tuli kauhee himo päästä jonnekki matkalle!!

Almira kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

  1. mut eihän tuo oo kyyläämistä vaan mukanaelämistä =) ja nams mikkä tuliaiset sait, sehän on tyhjentänyt koko korttihyllykön sun tähden, aika ihanaa :') itellä kans matkustusfiilistä pukkaa aina näin lukukauden päättyessä, voih..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä aika ihana mies :)) toivottavasti päästää joskus iha yhessä jonnekki matkalle, nyt olla vaa eriksee käyty kumpiki ties missä:D

      Poista

Saa jättää kommentin! :)