Cute Hello Kitty 13

torstai 21. heinäkuuta 2011

Laita kädet ilmaan ja sydämet yhteen

Nonni nyt oon kotona taas, home again. Ja jos sitä vähän kertois teille miten mun lomani meni :--) Matkahan alkoi 5.7 kun menin ensiks Ivaloon kaverin luo, valvottiin koko yö sen takii koska mulla lähti bussi aamulla viieltä. Käytii pyörillä seikkailee Ivalos ja tehtii kaikkee kivaa. Juotiin ES ja sillee. 
 Sit menin bussiin, oli tarkotus niinku nukkua matkan aikana. Jostai syystä ei väsyttäny yhtään, valvoin siis sen pari päivää putkeen sitte :D No matka meni aika kumman nopeesti, rovaniemel hyppäsin junaan ja tikkurilas hyppäsin toisee junaa ja mäntsälässä kaveri oli vastassa ja sieltä vielä kaverin luokse. Ja niin perillä olin kai siin joskus illal. Mut oon jo tottunu toho matkusteluu. Jos mä oikeen muistan ni käytiin vissiinki kaverin kans heti samana iltana uimassa? vai oliko se seuraavan päivänä.. 
hitsi ku muisti pätkii :D nojoo onhan siit nyt jo parisen viikkoo. 

Perjantaina oli ahh SUMMER UP! Mentiin sinne jo 12 aikaa jonottaa porteille. Portit aukes siin 16. Eli olihan siin se 4 tuntii jonottamist, sillo ku portit aukes ni huhhuh ku oli ryysis ihmiset juoksi kauheet vauhtii ja yks tyyppiki kaatu siin sillee ja hui. Pelkäsin koko aja et kaatuisin ja jäisin ihmisten jalkoihi, ei onneks käyny nii. Äkkiä ranneke kätee ja eturiviin -> Eturivi, paras rivi. 
Ruudolf
Teflon Brothers
Timo pieni Huijaus
Juno
Stella Mwangi 
Ja ah Jare & VilleGalle oliko eeees parasta! Oli ihan paras show ikinä lauloin koko aja mukana jaja oli aivan mahtia ku ne sai sen kultalevyn siin samalla! Oli kauheet bileet ku ne heitti shampanjaa yleisöön ja kaikki hyppäs yleisön sekaa ja ja sain koskee niit ja kaikkee ihanaa<3 Tykkään! Oli kova meno!

Ja videosta viel mis näkyy se kova meno ja siks huono laatu: 
 Häissä kappaleen aikana oli kauhia meno ku molemmat juoksi yleisön ohi ja molemmat hyppäs yleisöö ja Ruudolf repi paitansa pois päältä sillee räts ja heitti yleisöö ja huhheijaa mikä meno :D (osaan selittää) mutta se siit, kerron myöhemmi sitte summer upin lauantaist ja lopust mitä tein lomalla ja sillei :)

2 kommenttia:

  1. uuemassa postauksessa sulla lukee et menitte jonottaa 10 aamulla ja portit aukes 14? :---D

    VastaaPoista
  2. nii lauantaina ja tää oli perjantai :D

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)