Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kiss me and let me die

Maanantai (18.7) ja Tiistai (19.7) päivistä en kerro kaikkea mitä tapahtu, siitä ei ole soveliasta kirjottaa tänne :) Mutta hauskaa oli (tai sitten ei) ja kaverin naapurit katto siihen malliin että.. Ja siellä oli jänis! Tiistaina 19.7 oli siis mun synttärit, olin ostanu kakkua ja sitä syötii (tai mie söin) ja muuten vaa löhöttii ku ei oikee jaksanu mitää tehä. Illalla yheksän aikaa alko mun kotimatka, koko yö istumista junassa, ja sain seurata kahen nuoren miehen alkoholin juontia, niillä oli kova meno ja aamulla sitte vähempi kova meno (puolikuolleita)
junan vessasta löyty tollane.
Perjantaina 22.7 tuli sitte kaisa kyläilemään. Perjantaina käytii käveleen jossai suolla (joo järkevää) ja sitte kastu kengät ja sukat, kaisa sitte päätti kävellä paljain jaloin asfalttia pitkin takasin :D Lauantaina käytii näätämössä ja sitte mentii pyörillä sevettii ku siel oli yleisurheilu tapahtuma ja muuten vaa kierreltii sevettiä. Mentii takas meille, käytii saunas ja uimas (kaisa ei uinu) sitte illal taas sevettii pyöril ku siel oli lavatanssit.. ei siel oikeestaa mitää ihmeellistä, kaverit kiusas mua, yks koitti parittaa mua yhelle pojalle.. se epäonnistu, muhaha. Se vaa et kahen aikaa yöllä piti taas pyöräillä kotii se 6km ja sato vettä ja oli kylmä ja mulla oli legginsit jalassa<3

Eilen 26.7 oli aika kova ukkonen täällä. Olin ulkona eka kyylimäs mut sit alko sataa ja äiti tuli käskee mut pois, sit menin keittiön ikkunan etee kyylii ja kuvasin videoo kännykäl ja siihe tallentu kaikki salamat. Sitte otin koneella siitä sillee niist salamoist mut niist tuli aika huonolaatusii, mut tässä teille:Huomenna meikä sitte taas häippäsee, eli päivitystä ei tuu yli viikkoon. Meen 29-30.7 Qstockii, Ouluu ja siitä sitte suoraa 31.7 Rovaniemelle ja siellä meen isostelemaan Kriparille. 
Pärjäilkää ilman mua :--)

3 kommenttia:

  1. myöhäisesti onnea ja piä reissussa kivaa! =)

    VastaaPoista
  2. *kröhm* kaks kaveria yritti! Ja ois onnistunu, mutta olit kuulemma sen näkönen, ettet haluu tanssia. P.S. Kiva uus gadget ja aiemmissa postauksissa ollu laukku=ihana.

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)