Cute Hello Kitty 13

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Mä oon aito en feikki, kun kuljen mun reittii

Nyt sitten sitä SUMMER UP lauantai fiilistä ! Oliko ees paras päivä lauantai ? Mentii joskus kymmenen aikaa jonottaa sinne (portit aukes 14) Siellä taas istuskeltii ja naurettii sellasille teinipissislissuille jokka tuli siihe. Aika meni aika yli nopeeta ja sitte oli jo portit auki ja kauheeta vauhtii taas eturiviin, eturivi olla mun koti. 
Brädi
Puhuva Kone
Awwws Puhuva Kone oli yli söpö, nii söpö ku sellane 12v vetää keikkaa sillee ja se oli nii innoissaa ku yleisö oli täysillä mukana (--: Ja Elastinenki oli nii söpö, se oli ihan sillee ku puhuva kone ois ollu sen poika :) Seki oli söpöö ku elastinen esitti lintua siinä lintu kappaleessa :P 

Mikael Gabriel & Uniikki
Ja Jimi Constantine kappaleessa Niinku Elokuvis :--)
Ja sitten ASTE, sitä eniten ootin, enhän ollu ees kirjottanu käsiä täytee Aste tekstei ja poskiin "Aste<3 ja Jani<3" Osasin laulaa joka ikisen kappaleen ja lauloin nii täysillä että kurkku meni kipeeks. Oliko ees mahtavin show ku oli kaikki tulet ja tähtisateet ja paperisilput!! 


Palefacesta en ite oikee tykänny, tai johtu ehkä siit et en tienny silt ku kaks kappaletta (Talonomistaja ja Syntyny Rellestään)
Ja nii, Petri Nygårdhan nyt on vähän läppä tyyppi.. ja joo olin eturivissä vieläkin ja kuolin. Tuli nii kauhee ryysis et ihan luut meinas hajoo siinä ku oli ihmisii joka puolel nii kauhiasti. Ja se koko show ois pitäny olla K-18 ku siellä hyppi alastomii, kännisii ihmisii. Ja pitihän sen Petrin sitte saapuakki jollakki sotalaivalla ja ampua saippuaa yleisöön.. no ei siin. Mut joo ei ikinä mua enää näy Petrin keikalla.

Sitte ton jälkee me kyllä mentii pois eturivistä ja katottii Fintelligens, Cheek ja Lloyd Banks kauempaa, ei viittiny enää jäädä kuolemaan sinne eturiviin, muutenki jo sen miljoona tuntii seistii siel ni jalat vähä muusina :D Mutta että sellane Summer Up oli, Ja ens vuonna uudestaan! Sillo onki 10-v bailut! Mutta nyt jos sitä kohta menis Kaisaa vastaan joka tulleepi käymään täällä viikonlopuks! Seki päätös tehtii tossa yöllä kahen aikaa että nopiaa toimintaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommentin! :)