Cute Hello Kitty 13

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Yksin miettien mennyttä kesää

Nyt taas lisää loma fiilistelyä, tiiän että te haluutte nähä ja kuulla (tai sitte ette) mutta täältä peseee kumminki ;--) Elikkäs maanantaina 11.7. käytii kaverin kans hyvinkäällä, skootterilla sinne köröteltii ja siellä shoppailtii ja käytii syömäs ja kaikkee. Ainii joo ja sitte tuli sellane uus lävistyski otettua.
Toi rengas tuol vasemmal on uus. En oikeestaa tiiä miks sen otin. Ehkä sen takii et tykkään lävistyksistä :) Samana päivänä huomasin myös sillee OH SHIT MÄ OON PALANU! vähän vaa paloin auringossa.. ei siin. 

Nyt toi on jo parantunu. Ensiks se kyl tost viel paheni. Tuli rakkuloita ja kaikkee muuta ihanaa ja sitte lähti iho kuoriutuu irti ja nyt se on kaikki onneks ohi. En enää ikinä pala. Laitan aina aurinkorasvaa !

Seuraavana päivänä 12.7 käytii virossa mutka. Aamulla yli aikaste lähettii koska laiva lähti Helsingist puol kasi. Ja tietenki sato kaaatamalla. Kadut tulvi ja me siellä juostii lätäköissä sillee jeee. Virossa oli kaikki niiii halpaa ah muutan asumaan sinne! Ostin paljon karkkii ja limsaa ja sellast :) Sit yhes vaihees lakkas satamast ni käytii vähä jossai seikkailee, mut sit oliki aika taas lähtiä laivaan ja palata suomeen. Se oli semmone pikavisiitti. Ainii ja lävistys meni vähä ihanan näköseks ni lisään siitäki kuvaa että kaikki vaa lävistään itteään :)
Mut nyt se on jo ihan terve toi mun lävistys.


Jeee! Sataaa!

TAHTOO LIHAPALLIA!

Ihan mulle sopiva! :p

Bye bye Tallinn!
Omnomnom!


5 kommenttia:

 1. herramunjee mikä määrä karkkia! :)

  VastaaPoista
 2. namnam, no ei ollu onneks kaikki mun :)

  VastaaPoista
 3. Mun karkit, jotka ei lopu niinku ikinä.. Vielki ihan kauheesti tuol. xD Ounou, noi kuvat :D

  VastaaPoista
 4. heheee :D mulla onpi limsaa vielä jäljellä. ja kortit ofc :D

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sinulla (:
  Äää, itsekkin poltin tänä kesänä selkäni. Se on aika kamalaa D:
  Äää, minäkin haluan laivalle!! Ompas paljon karkkia o.o nam♥

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)