Cute Hello Kitty 13

torstai 19. huhtikuuta 2012

Oon kuullu et jonnet on uhonnu netissä

Oij kohta on taas viikonloppu, menee niin huisin nopiasti aika ! Eilen meillä oli koulussa liikka tunnilla sählyä ja ihan kivaa oli vaikken osaakkaa sitä nii hyvin pelata. Sitte illalla kävin viel kaverin kanssa lenkillä taino kaveri juoksi ja mie pyöräilin :D Joku 5? kilsaa ehkä, ei voitu pitempää koska lunta sato naamaan, kyllä lunta. Isoja hiutaleita. Mutta tänää on ollu ihanan kesäinen sää. Hyppytunnilla oli tarkotus mennä kämpille, mut siinä pihalla oli nii lämmin että päätinki lähteä lenkille. 

Hyi että mie vihaan äikkää! Ei vois kauheempaa olla.. tänää saatii vastaus takas mikä tehtii täs yks päivä ja 5- jee.. tekstistä löytyy monesta kohtaa "JÄRVI" eli jäsentelyä runteleva virke.. ja muitaki virheitä ja teksti oli kuulemma epämääräistä ja puutteelista.. ja tämäkö sitten pitäs vielä kirjoittaa ! No siis jos tarkkoja ollaan ni mun äidinkielihän on hollanti, mutta se on ruostunu ko en oo saanu opetusta hollanniks..

Nyt sitte mukavainen kuva pläjäys:

Tällasen ihanan vihon löysin  2,95€

tältä näytin eilen
jä tältä tänään
Ja siitä teille kesäfiilistä :p

Almira kiittää ja kuittaa

8 kommenttia:

 1. IHan pakko heti kommentoida, koska ihan äskön kattelin feisbuukissa, jossa mulla on yks vanha koulukaveri joka asuu nykyään sellasessa pueblossa Costa del Solilla kun hän laitteli sinne just surffauskuvia, ooh!<3 tahtoo aurinkoon.. ..tuli tost videosta mieleen.
  Sunhan pitäis kyllä saada vähän tasotuspisteitä suomen kieleen, olethan kakskielinen kumminkin ja suomi on vaikee kieli ykskielisillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi mullaki tekis mieli päästä aurinkoon heti! lapissa ku on kumminki sen verra kylmempääki ko eteläisessä suomessa.. kyllä mulle kelpais suomen kieleen apuja, mulla on ihan hakusessa. no okei kyl mie osaan mutten kovi hyvi.. hankala kieli on kyllä.

   Poista
 2. Ihana toi banneri ja sulla on söpöt hiukset :)

  http://pauliina-meandmyworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ihanat hiukset sulla :-)

  käy heittää kysymys mun kysymyspostaukseen; http://words-of-thoughtss.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

  VastaaPoista
 4. ihana blogi sulla :) ryhdyin seurailemaan :)

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)