Cute Hello Kitty 13

torstai 26. huhtikuuta 2012

Say that you need me

Aiai! Eilen meillä oli liikunnassa jotai keppijumppaa tai sellasta, mutta ai ku meni perse kipeeks! Ja reidet! Ja sitte vielä illalla kävin pyöräilee jonku vajaa 20 kilometrii. Olipas varsin mukavaa nousta aamulla sängystä sillee kaikki paikat jumissa. Mulla on muutes keskiviikkoisin aika rento päivä. 9.40-10.25 on yks tunti saksaa sit on hyppytuntei siihe saakka että on liikka tunnit 13.35-15.00. Tykkään kyl täst jaksost, ihanan rento (: Rennosti kohti kesälomaa. 
Kuvia eilisen pyöretkestä:
Mutta tänään ! Oli aivan ihanan lämmintä. Ehkä kesä tulee sittenkin tänne päin kohta. Varjossa oli +12 ja auringossa varmaa lämpimämpi. Pysty t-paijassa kävellä pihalla! Oli vaa hassua kävellä jossai lumihangessa ja samalla kauheen kuuma. Käveltii kaverin kans yks virkistysreitti joka oli 5 km pitkä ja sitte sen jälkee viel käytii pyöräilee pari kilometrii. Illallaki oli viel yli +5 joka on aika ihmeellistä täällä pohjois lapissa :D Mie rakastan kesää ja lämpöä! Huono tuuri että satuin syntymään tänne pohjoiseen. Muistan viime kesänä kävin etelässä, mentii uimaa ja etelä suomalaiset oli tyylii että hyi tää on kylmää ja meikä vaa hyppää vetee sillee ahh lämmintä. On sitä täälä pohjoisessa hyvin kylmissäkin vesissä totuttu uimaan.
Sitten pari laadukasta kännykällä otettua kuvaa koska kamera ei sattunu mukaan:Almira kiittää ja kuittaa

4 kommenttia:

 1. Ah, pyöräily<3 Tääl etelässä on jo noi hiekotushiekatkin siivottu, jesh! Oli joku kastematojen esiinmarssi poluilla aamulla ja tuli kesä mieleen heti, jee!=) Sitten uimaankin.. Teillä siellä on varmaan kirkkaammat uimavedet, vaikka kylmemmät onkin?

  Mullakin on rento loppujakso, ainoo tää perjantai kun pitää iltaan asti palaveroida kun muille ei millään käyny muulloin, huoh.. Onneks pitkä viikonloppu luvassa, hihi, tykkään. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo onhan ne aika kirkkaat ainakin mun mielestä. ja kaloja paljon ja mie pelkään niit, pelkään et ne syö mun varpaat :( vappu tulossa jee<3

   Poista
 2. Me oltiin pari vuotta sitten kesällä lapissa. Kamalan kylmä oli silloin, mutta muuten tykkäsin luonnosta tosi paljon:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, aika useesti täälä on kylmä ja sika paljon hyönteisiä, mut luonto on kyllä kiva ku on omaa rauhaa ja kaikkee (:

   Poista

Saa jättää kommentin! :)