Cute Hello Kitty 13

tiistai 17. huhtikuuta 2012

We're all just having fun

Aattelin että teitä vois ehkä kiinnostaa mun lävistykset. En oo niistä vielä parempaa postausta tehnyt, joten nyt sitä tulee. Miehän siis omistan 4 lävistystä (+ 6 korvareikää) Ja lisää vielä tulee (:

Ensimmäinen lävistykseni, sen otin 14 vuotiaana. Se oli siis 2009 keväällä. Tiesin jo pitkään että halusin kulmalävistyksen ja sillon kun olin 14 niin äiti vihdoin antoi luvan sen ottamiseen. Menin siis Oulussa käymään Igor's:illa. Lävistäjä oli tosi mukava (: Eikä ottaminen sattunut ollenkaan! 

Ensimmäisen lävistyksen jälkeen halusin vaan lisää ja lisää. Samana vuonna 2009 heti syksyllä menin ottamaan toisen. Äiti ei oikein tykännyt ideasta, mutta antoi silti luvan (sillä eholla että viimeinen lävistys minkä otan) Silloin olin siis 15 vuotias. Ja otin ton labretin tonne keskelle alahuuleen. Sama paikka, Oulun Igor's.

Ja edelleen fiilis että pakko saada lisää, mutta kun äiti ei enää anna lupaa niin piti sitten odottaa että täytin 16. 16 vuotiaana kun saa ottaa ilman vanhemman lupaa :D Ja kesän lopussa 2010 siis otin tuon madonnan tuonne ylähuuleen. Edelleen sama paikka Oulun Igor's. Kanta-asiakkaana saan sitte sieltä alennusta :D

Viimeisin lävistys olikin sitten ihan hetken mielijohteesta. 17 vuotiaana nyt viime kesänä, kun olin kaverini kanssa käymässä Hyvinkäällä. Yhtäkkiä vaan tulikin otettua lävistys taas. Tuonne alahuuleen oikealle. Sen kävin ottamassa Tattoo Hekassa, kaverillani oli jo kokemusta siitä paikasta. 

 Mun mielestä mikään lävistyksen ottaminen ei sattunu. Nipistää ehkä sekunnin verran ja sit se on ohi. Paitsi että tää viimeisin lävistys minkä otin ni tulehtu, ni se vähä tuntu. Onneks se parani sit (: tarvinnu mitää antibioottei alkaa vetää. Jos ootte aatellu ottaa lävistyksii ni kannattaa ! Mie ehkä otan vielä jonnekin (mieheni ei oikeen haluais) mutta mie haluisin :( kattoo nyt sitte. 

Perään sitten vielä pari itserakkaus posetuskuvia :DAinii jos teillä on yhtää parannus ehdotuksia tähän mun blogiin ni saa ehotella :D Koska en nyt kovinkaan ole hyvä bloggaaja ja sillei. Ja jos haluutte jostai postausta ni saa kertoa mitä haluutte (:

10 kommenttia:

 1. Ihanan väriset hiukset sulla! Se on kyllä totta, että kun on ottanut lävistyksen, on vaan pakko saada lisää! :D

  ♥: http://letscelebrategorgeous.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti (: no niinpä ! kohta naama täynnä lävistyksiä.. sun blogi näytti kivalta, liityin lukijaks !

   Poista
 2. Söpö tää ulkoasu ja ihana banneri! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii sun lävistykset. Mut oothan sää hyvä bloggaaja: kirjota siitä mistä tuntuu hyvältä kirjottaa, silloin nää on hyviä, sun näköisiä ja hyväntuulisia. Ku en pitkään aikaan pääse nettiin ikävä tulee.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ! lämmitti mieltä paljon tää kommentti, edes joitaki kiinnostaa tää mun blogi, etten turhaa tätä kirjota (: <3

   Poista
 4. Voi, oot söpö! :D ja tosi mukavan olonen blogi! (:

  http://essi-showmustgoon.blogspot.com/

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)