Cute Hello Kitty 13

tiistai 24. huhtikuuta 2012

You never move

Ehehheeh! Selailin vähän vanhoja kuvia ja aattelin et vois tehä joitain postauksia menneistä jutuista.. joista oisin varmasti kertonu jos mulla ois sillo ollu blogi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) 

Tällä kertaa kerron vaikka Sevettijärven 60-vuotis juhlista. Elikkä asuin silloin (taino tavallaan asun vieläki mutten paljoa käy) Sevettijärvellä ja olin siellä koulussa. Vuonna 2009 Sevettijärvi täytti 60 vuotta ja sillon oli isot juhlat. Sinnehän tuli tietenkin myös silloinen presidentti Tarja Halonen.

Mie esiinnyin siellä kans. Olin mukana paris tanssis missä meijän koulun oppilaat tanssi ja yhessä tarinan kerronta jutussa. Pääsin jopa Lapin Kansaan koska Tarja Halonen sattu tulee siihe mis mie ja mun kaverit oli (ja se koski mun olkapäätä.. IIKS) Siellä oli tosi paljon porukkaa kaikkialta suomesta ja muistaki maista.. ko mulla oli kolttapuku päällä ni tosi moni tuli vaa sillee "saanko ottaa kuvan" olin yhen päivän feimi.. :3 (ja ihmiset kehu mun pinkkejä hiuksiaki)

Btw vinkki mun tunnistamiseksi kuvista: pinkit hiukset (:


Videopätkä saamen uutisista
Okei joo kuvia ei oo paljon koska en pahemmin kuvaillu siellä ite.. Harmittaa ko en pahemmin löytäny enemmän kuvia, mutta toivottavasti saatte jonku käsityksen näistä juhlista (:

Almira kiittää ja kuittaa

4 kommenttia:

 1. uuu me gusta :3 tää blogin nimiki on supersöpö, ja nii oot säkin:D♥ jään lukijaksi:) tsekkaa toki munkin ihan uus blogi, kaipaan kommentteja/lukijoita whatevs:)

  http://freaksrules.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tässä tää arvostelu, jonka lupasin tehä :)

  +Ihana tausta :3
  +Muutenkin tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta
  +Kiva banneri
  +persoonallinen

  -En keksi yhtään miinusta :(

  Ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)