Cute Hello Kitty 13

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Feel the energy between you and me

Norjan reissu siis. Käytiin Rub6 kurssilaisten kanssa Karasjoella. Lähettii ivalosta 8 aikaa aamulla ja no osa jäi matkasta pois, koska nukku pommii (?) tai lintsas vaa. Mutta siinä sitte köröteltii bussilla norjaa päin, pysähyttii Karigasniemellä, jotku joi kahvia ja sillei. Sit Karasjoella ekana käytii NRK:lla tutustumassa, siellä oli jos jonkulaista vehettä. Siellä ku tehää kaikkia tv-ohjelmia (mm. oddasat (saamen uutiset) jonka kuvauspaikka me nähtii) ja radio-ohjelmia. Opastuskierros oli norjaksi ja ymmärsin hmm jonku verra. Puhuha ne saameaki välillä ja meikä oli sillo sillee wut. 



NRK:lta saatii kynät ja cd-levyt muistoksi. Tän jälkee suunnistettii paikallisee lukioo ja eksyttii ensin ko ei löyetty sitä. Seikkailtii bussilla sielä jossai. Sillä välin pojat otti hienoja kuvia open Ipadillä. Kun löyettii koululle ni vararehtori piti jonkulaisen kierroksen meille ja sen jälkee saatii ruokaa. Sanonpa sen että onneks meillä on suomessa ilmanen lämmin ruoka. Sieltä sai vaa jotai leipää yms. ja ne makso (tai no me saatii ilmaseks) mut jos oisin siel koulus ni pitäs maksaa. 

Ruokailun jälkee päästii oppitunnille ja tehtii jotai ryhmätöitä niitte oppilaitte kans, norjan ja ruotsin kielen eroavaisuuksista ja sillei. Niillä on luokissa sellaset pehmoiset rullatuolit kelpas mullekki, mutta tunnit ilmesesti kestää puoltoista tuntia.. että ei kiitos sitä :D mutta joo, sen jälkee oliki shoppailu aikaa, mulla ei tosin ollu rahaa mut kuljin kaverin mukana. 







Ivalossa oltii siin kuuen aikaa illalla. Et mukavan kauan meni. Onneks ei ollu läksyjä mitää seuraavalle päivälle. 

Almira kiittää ja kuittaa

3 kommenttia:

  1. hee, oliks tääl semmonen hiuskysymys vai ehinköhän kuvitella omiani hetken? :D (viimesen kouluhomman palauttamishetkeen muodostui joku ihmeen ramppikuume ja aivosolu oli vähä jäässä eilen..nyt taas virtaa lämpö<3) mutta siis, minun mielestä jos jollekulle niin sulle sopii minkä väriset hiukset vaan mielettömän hyvi=) ja nams mite hyvännäkösii nuo norjalaiskarkit 8)

    VastaaPoista
  2. joo oli mulla se kysymys, mutta poistin sen ko on jo tällä hetkellä väri päässä joka on ruskia ko poikaystäväki sano et jos värjäisin ruskeiks ni hiukset saa vähä levätä kaikest rasituksest :D

    VastaaPoista
  3. sehän onkin varmaan just hyvä valinta, saa kesällä hiuksetkin lomaa (:

    VastaaPoista

Saa jättää kommentin! :)