Cute Hello Kitty 13

maanantai 7. toukokuuta 2012

Shame on me

Taas on tapahtunu kivasti kaikkea.. lauantai-iltana ei pitäny tapahtuu enää mitää, mut sit yhtäkkiä pojat soittiki ja päädyttiikii menee paistaa makkaraa yhdelle parkkipaikalle ivalosta pohjoiseen. Siellä oli aika tosi kylmä ennen ko sai tulet sytytettyy ko se oli jonku järven rannalla ja siellä tuuli. No sit saatii tulet ja paistettii makkaraa nam. Sitte lähettii sielt ni mentii viel pilistelee, ajeltii pitkin ivaloo ja ivalon ulkopuolel. 
Oli kiva lauantai (--:Sunnuntai oli aika rento, illalla kävin mieheni luona. Sil ku on nyt auto käytössä ni se pääsee kuskaa mua ni kävin sitte sielä ja sit ku tultii takas ivaloo ni satoki kauhiasti lunta. Rovaniemellä oli satanu se joku 19cm lunta, ni mie olin ihan sillee että jahas maanantai aamuna on sitte täälä sama. Mutta eipä ollu :)
Tänään koulu loppu aikasemmi ni menin koulun jälkeen taas käymään miehelläni. Tehtii kaikkee kivaa, se teki mulle ruokaa, oikein terveellistä munaa ja pekonia. Kävin kattoo niitte koiraa joka on tosi söpö ja kaikkee. Sit takas Ivalossa ni menin kaverini kans lenkille koska oli tosi lämmin, ilman takkia tarkeni hyvin. Varjossa joku +9 ja aurinko paisto, nom nom mikä ihanuus sää. Sais kesä jo tulla tänne lappiinki.
4 kommenttia:

 1. Huih, siellä on viel noi paljo lunta! :o Onkohan siel ihan erilaista elää ku vaik täällä. me wondering..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep onhan tääl lunta viel ja jäätä, mut muuten mun mielest elämä on kyl aikas lailla samanlaista kun esim. etelässä. Ei olla silleen mitenkää erilaisia (--:

   Poista
 2. Voih, tahtoisin kans yhen tuommosen aamiaisen<3 Jos reenaan myöhään illalla (kuten just äsken) ei tuu syötyä enää siinä sen jälkeen, kun on niin lähellä nukkumaanmenoa. Sitte usein herään aamulla ja on varsinainen sudennälkä! Mukavin mies sulla=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mieki oon tosi onnellinen et oon onnistunu löytää tollasen ihanan miehen, ko yleensä mulla on nii huono tuuri miesten suhteen (:

   Poista

Saa jättää kommentin! :)