Cute Hello Kitty 13

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

sä oot mun haastaja

Elämäni on kertakaikkiaan vaan niin tylsää ettei ole ollut syytä tulla tänne kertomaan. Tiistaina oli tosi lämmin päivä ja hyppäsinpä sitte pyörän selkään kohti koppeloa ja miestäni, 10km sinne ja 10km takas. Tulipahan vaihteeksi liikuttua ku yleensä mieheni kuskaa mua aina autolla kaikkialle :D Sitten oon hyvin viihtynyt tän mun vanhan nintendon parissa pelaillen NES pelejä. Super mariota ja tiny toonsia. 

Keskiviikkona meninki sitte ihmisten ilmoille. Käytii kaisan kanssa vähä baarissa ja poutanenki sitte ilmesty sinne. Meillä oli tosi kivaa vaikka meitä ei montaa ollutkaan. Perjantaina kävin pubissa syömässä ja kattomassa jääkiekkoa ja sitte tultii poutasen kans meille ja siinä sitte meniki viikonloppu. Piti syödä popcornii mut ne kärähti sitte syötiinki sipsiä ja mie innostuin kans dippailee kurkkua nam. Ens viikolla onki sitte pakettirikas viikko. Tuloillaan ois kaikki päättäri kamppeet. Mekko, kengät ja lakki. Kyllä, lakki piti tilata netistä, koska mun pää on nii pieni, että kaupan koot oli liian isoja :3
Äitiki on jo iha innoissaa valmistellu mun ylioppilasjuhlia. Ne on sitte vasta myöhemmi kesäkuussa, koska en jaksa raahautua heti samana päivänä sevettii. Ja sielä ne mun juhlat siis vietetää. 

kuvattu tiistaina 7.5.

pelasin myös ajan kuluks world cup jalkapallo pelin läpi.

ja tämä järkytti. tiesin et se peltsin lapin jakso mis mie oon tuli uusintana perjantaina, mut että meikän pärstä myös telkku.com:in kuvauksessa.. 
Almira kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

  1. haa, nintendo on kiva! joskus pelasin kun veljen kämppiksenä vielä olin. super mario on paras. onnee koulun loppumisen johdosta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin onki super mario paras! ja kiitos:)

      Poista

Saa jättää kommentin! :)