Cute Hello Kitty 13

maanantai 30. huhtikuuta 2012

tulta munille ja skumppaa tiskiin

Glada vappen, bara vatten hela natten ;)
Jee nyt on vappu ! ja mitäs se meinaa? no ensinäkin sitä että enää kuukausi kesälomaan! ja sitä että on syy bilettää! Meillä oli koulussa tänää jonkusortin vappu häppininkiä oli leikkejä ja sellast. Ja jokane sai "ilmapallo" ystävän mistä piti pitää huolta.. ja mulla se tietenki heti poksahti.. osaan siis pitää huolta ystävästä :D Jee huomenna ei ole koulua.. koko viikon pisin koulupäivä on mulla tiistai (6 tuntii) ja nyt seki on vapaa, aika makia.

oli vissii kova meno ko sain tämänki kuvan heilahtamaan :D
Mieheni muuten toi mulle tuliaisia sieltä haaparannasta (: 2 coca cola vanillaa ja 2 spriteä + joku hello kitty mehu (osti sen takii ko siinä oli se hello kitty) on mulla kyllä ihana mies <3 Sunnuntaina en tehny paljo mitää olin kämpillä koko päivän, illalla ois ollu bileet jossai mihi mua kovasti haluttii mut ootin miestäni joka tuli illalla myöhää sieltä haaparannasta eikä enää jaksanu lähtee bilettään. 



oli pakko vähä leikkiä fish eye:llä :D


Almira kiittää ja kuittaa

5 kommenttia:

  1. Mun pitikin kysyä, että mitäs ne tuliaiset oli. :) Hyvää vappuu!<3 Itse vietin lukusalissa, sit vähä paistoin pyöreitä munkkeja ja nyt vaa olla möllötän. Mullakin loppuu kohta koulu (20.päivä on viimesen läksyn palautus,sitte ei mitää enää..), sit jos ei saa kesätöitä nii tuleekin supermöllötyskesä...apua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulle kelpais jos ei ois kesätöitä, mut siin on se ettei saa rahaa ja sit ei voikaa mitää oikee tehä :D

      Poista
    2. Mm, niin totta tuo! mut sentäs yks mahtava juttu on se, et töistä ei tu läksyjä (=vähemmän ressiä vapaa-aikana) (:

      Poista
  2. Toivottavasti oli hauska vappu! C: mikä kamera sulla on? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olihan mulla hauska vappu (: mulla on iha normi digikamera sellane olympus vr310 mutta kyllä sillä ihan hyviä kuvia saa, järkkärin hankin sitte kun on varaa 8)

      Poista

Saa jättää kommentin! :)